putrahosting.com dapur hosting hemat

putrahosting.com dapur hosting hemat Veliko otrok danes terkategorikan kot Indigo otroci, ki se imenuje "Children of the Sun", ki ga strokovnjaki iz Združenih držav Amerike. Or znan tudi kot "Millennium putrahosting.com dapur hosting hemat Children". Strokovnjaki pravijo, da več kot 90% (v drugih knjigah zgoraj navedenih 80%) otrok, mlajših od 12 let, in nekatere je dejal, da kljub velikim deležem, ki se ne eno odraslo indigo. Ti otroci so označene z obstojem posebnosti. so inteligentni in ustvarjalni, vendar je težko upravljati moči in sistem na splošno. Pogosto disalahdiagnosa kot putrahosting.com dapur hosting hemat  (Attention Deficit Disorder Pozor Kršitev Disorder, ali =) ali ADHD (Attention Deficit Disorder
Hiperaktivnost Disorder Pozornost Kršitev = Hyperaktive), ki zahteva zdravljenje za premagovanje narave putrahosting.com dapur hosting hemat.
Wikimuers, ki želijo izvedeti, ali njihovi otroci ali sami, vključno s Indigo, ne more preveriti značilnosti Indigo otroci Indigo in odraslih naslednjo igro. Ponavadi otrok potrebuje posebno otroci Indigo uvrščajo (ponavadi IQ količnika inteligence, več kot 120 pa je nagnjenost k nadnaravne moči), vendar imajo pogosto težave učenja v šoli na splošno.
Fizično in čustveno so zelo občutljivi. So tudi zelo skrb in empatijo do drugih, premalo je treba obravnavati kot neobčutljiva. Indigo otroci so lahko razdražljivi in nesramen, imajo zaupanje, da je sprejel in navodila. Indigo je tudi občutek depresije v mladosti, če menijo, da niso rojeni ali zakaj se ne počutijo nič narediti, da bi svet boljši.

Preden bomo razpravljali o indigo otrok, to je super za nas, da vedo najprej o barva indigo je na indigo otrok. Indigo barva je prevladujoča barva aure barv putrahosting.com dapur hosting hemat (modra in rdeča). Indigo barva označuje tretje oko chakra, energetski center psihičnih dejavnosti, ki je bil odprt za otroke Indigo. Indigo otroci so zelo tanke na razliko med vidnega sveta in duhovni svet, da razumejo in imajo možnost dostopa do informacij, od tod, da drugi ljudje ne morejo privoščiti. Večina vedenja Indigo otroke lahko razumemo iz tega vidika.
Opredelitev otrok indigo otrok je otrok, ki prikazuje nov sklop psiholoških značilnosti in izrednih, in kaže vzorec obnašanja na splošno brez dokumentov. Ta vzorec je edinstven dejavnikov, ki so pogoste, kar kaže, da ljudje, ki v stik z njimi (starši, še posebej), spremenili svoje zdravljenje in nego salda achieve. Prezreti teh novih vzorcev bo verjetno pomenilo oblikovanje neravnovesje in frustracije v mislih tega dragocenega novo življenje putrahosting.com dapur hosting hemat.